Hypotheken

Elke woonsituatie is anders en daar hoort de juiste hypotheek bij. Of u nu voor de eerste keer een huis koopt of een aankooptraject vaker hebt gedaan. In samenwerking met Wilms Hypotheken kunt u hypotheekadvies inwinnen. Wij helpen u met de juiste informatie en doorlopen de verschillende stappen. U krijgt overzicht in waar u moet beginnen. Samen geven wij u een vertrouwd gevoel bij uw financiële situatie. Want een huis kopen: dat blijft spannend.

 

Wilms Hypotheken is een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor. Meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de financiële wereld die wij elke dag inzetten om u van dienst te kunnen zijn. Wij investeren tijd in uw vraagstukken en dat begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en vragen. Op deze manier kunnen wij goed inschatten of uw wensen en doelstellingen haalbaar en realistisch zijn.

Meedenken is ons vak, zit in onze genen en daagt ons elke dag weer uit! Wij gaan voor beleving, staan achter onze adviezen en vinden doorverwijzingen meer dan geweldig! Energie voor tien en enthousiast wanneer we weer een top advies kunnen aanbieden!

 

De Heeren van Goede Huizen. Een makelaarskantoor dat anders is dan andere! Wilt u een huis kopen of verkopen? De woningmarketeers van De Heeren van Goede Huizen kunnen u daar als geen ander bij helpen! Daarna ontzorgen zij u ook graag in het vervolgtraject.

Naast de gebruikelijke presentatie op Funda hebben ze meer creatieve marketinginstrumenten ter beschikking. De keuze van deze middelen wordt specifiek afgestemd op de situatie, om uw huis op de kaart te zetten.