Referenties

“Halverwege 2014 heeft een gemeenschappelijke kennis mij voorgesteld aan Cor Henzen. Aangezien ik met mijn winkel in zwaar weer verkeerde heeft hij mij enorm geholpen om de winkel in rustiger vaarwater te krijgen door onder andere gesprekken met de bank en crediteuren te voeren. Vervolgens heeft hij mij in mijn eigen tempo geleerd om te professionaliseren.
Inmiddels zijn wij zo ver dat de onderneming weer winstgevend is en dat er gebudgetteerd wordt, meer planmatig te werk wordt gegaan en de cijfers voor mij beter leesbaar zijn zodat ik ook een realistischer beeld heb van de financiën. Cor staat mij nog steeds bij wanneer het gaat om planning en stuurt bij daar waar nodig is. Ik vind het buitengewoon prettig dat hij mij deze afgelopen periode ook gestimuleerd en gemotiveerd heeft, onder andere bij zaken waarvoor ik eerder niet zo veel interesse had maar die van wezenlijk belang zijn bij het voeren van mijn bedrijf. Cor is een betrouwbaar en loyaal persoon en een werkelijke toegevoegde waarde binnen mijn bedrijf.”

Esther Vos-Bouwman, Il Particolare

“Wij zijn met Cor in 2008 in contact gekomen, in een periode dat Helico het erg moeilijk had. Door de inbreng van Cor is een herkapitalisatie en herfinanciering tot stand gebracht, in een periode dat wij zelf geen financiering bij banken meer konden verkrijgen. Mede door deze herkapitalisatie heeft Helico deze moeilijke periode weten te doorstaan. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heeft Helico zich er goed ontwikkeld. Samen met Cor hebben wij de rechtsvorm gewijzigd naar een BV en gaan we onze onderneming verder professionaliseren. De advieskracht van Cor ligt in de combinatie van financiële en bedrijfskundige kennis, ruime ervaring als bankier met aandacht voor het menselijke aspect.”

Egbert Henst, DGA Helico BV

“Na jaren wachten was eindelijk bestemmingsplan gewijzigd en konden we gaan uitbreiden met ons bedrijf. Er was na negen jaar op financieel vlak ook veel veranderd en een lening werd niet zomaar meer verstrekt. Via via zijn wij bij Cor terecht gekomen en mede dankzij hem konden we onze droom waarmaken met de uitbreiding van ons bedrijf! Cor regelde de financiering en verwezenlijkte de financiële implementatie van de uitbreiding.”

Wilfried Vink, eigenaar Speelparadijs en Pannenkoekhuis “De Oude Maas”